Grupo MU |O equipo de fútbol MU gañou a Copa de alta tecnoloxía

12

Ás 15.00 horas do 8 de xaneiro tivo lugar a final do partido de fútbol oito da Copa de alta tecnoloxía no campo de fútbol Binjiang Shuiyun Park, co Grupo MU xogando contra o veterano inimigo feroz Huali Hydraulic.
Bañadas no cálido sol do inverno, os atletas galopan no terreo de xogo co fútbol na punta dando saltos e rodando.Que escena tan candente! Aos 5 minutos do inicio, MU Group utilizou o tiro libre de campo frontal para romper o primeiro gol;Aproveitando a ocasión, o xogador do 86 fixo o 2-0 nos primeiros 35 minutos cun disparo agudo dende a pouca distancia.
Aproveitando todas as oportunidades de descanso, o outro lado non queda atrás, chegando ao 2-1 xusto no inicio da segunda metade;No minuto 54, o xogador do 86 aproveitou a ocasión do kickball para marcar dúas veces, ampliando o marcador ata o 3-1;O outro equipo colleu e o resultado foi inmediatamente 3-2.O cambio de puntuación non só puxo a proba a forza física de cada xogador, senón que tamén puxo a proba a psicoloxía de todos, que era a competición do espírito competitivo.Non obstante, seguimos mantendo a vantaxe de puntuación a través do cambio oportuno e da cooperación de enlaces.
3 4

Co asubío final do árbitro, MU Group rompeu por fin a maxia do subcampión.Dez anos moendo unha espada, por fin creamos historia!O parque de hoxe foi testemuña da gloria de MU, e o estadio de fútbol de hoxe pertence á xente de MU.
Antes diso, despois de catro xornadas de encarnizada competición na fase de grupos, o equipo de fútbol da MU non cedeu nin un par de minutos a semifinal e marcou primeiro ao principio;Despois de empatar 1:1, o partido finalmente pasou a unha tanda de penaltis sen precedentes de 8, superando por pouco ao contrario cun 7-6 na final.
5
O equipo de fútbol MU fundouse en 2004 e a asociación de fútbol foi creada en 2012. Con máis de 20 membros, o grupo participou na liga patrocinada pola Asociación de Fútbol de Ningbo durante moitos anos.Os partidos son marabillosos e vaise avanzando ano tras ano, e gañou o terceiro posto da High-tech Cup, o terceiro e o segundo da Happy Cup.
Este ano tamén coincide co 20 aniversario do Grupo MU.O campionato non é só a mellor homenaxe ao 20 aniversario, senón tamén un impulso aos "100 días de duro traballo".A vitoria chegará tarde, pero nunca faltará.A xente de MU que loita sempre correrá no camiño para gañar!
MU Group sempre concedeu gran importancia á cultura deportiva e á saúde dos seus compañeiros, defendendo "MU no deporte".Ademais do club de fútbol, ​​tamén creamos club de baloncesto, club de bádminton, club de frisbee, club de baile, club de carreiras, etc., creando boas condicións para que os compañeiros "Vivan máis de 102 anos" cunha garantía de financiamento adecuada e un sistema organizativo sólido.